Gala Farmacistilor
„Politica medicamentului si managementul farmaciei in contextul anului 2017” - conferinta nationala a CFR


Data: 04/04/2017
stiri

In data de 28 martie a.c., la hotel International Bucuresti, a avut loc conferinta “Politica medicamentului si managementul farmaciei in contextul anului 2017”, un eveniment organizat de Colegiul Farmacistilor din Romania.

Evenimentul a fost realizat si cu sprijinul Agentiei Nationale a Medicamentului si Dispozitivelor Medicale, care a participat la eveniment cu o serie de lector ice au fost deosebit de apreciati de catre cei 140 de farmacisti prezenti, din toata tara.

La eveniment, au fost prezenti domnul Profesor Dumitru Lupuleasa, Presedintele Colegiului Farmacistilor din Romania, care a si moderat conferinta, doamna Profesor Valentina Soroceanu, Director Executiv al Colegiului Farmacistilor din Romania, domnul farmacisr Razvan Prisada, Vicepresedinte al Colegiului Farmacistilor din Romania, doamna Conferentiar Adriana Taerel, dl Petru Crăciun, director general Cegedim si echipa de specialisti de la ANMDM compusa din:

- Dna Farm. Anca Crupariu
- Dna ing. Crenguța Braiescu
- Dna dr. Roxana Stroe
- Dl dr Marius Tanasa

La acest eveniment a fost organizata si o tombola pentru paerticipanti, organizata de compania Maguay, care a prezentat Farmacistilor solutii IT pentru gestionarea activitatii lor.

Premiile oferite au constat intr-un calculator all in one, o tastatura iluminata si doua baterii externe pentru telefon.

Evenimentul s-a incheiat cu eliberarea diplomelor ce au conferit participantilor 8 ore creditate EFC, bucurandu-se de aprecierile tuturor participantilor.
 
 
farmacist

Viața de student este plină de provocări, nu doar din prisma cerințelor academice, ci și datorită opțiunilor de valorificare a timpului liber. Ca și student al Facultăți de Farmacie am descoperit că sursele prin care te poți dezvolta atât profesional, cât și personal, sunt nenumărate. Organizația studențească vine în sprijinul viitorilor farmaciști cu proiecte inedite, ce sădesc în inimile acestora dorința de autodepășire.

Societatea Studenților Farmaciști Iași (SSFI) a luat naștere în anul 1996 din dorința studenților de a pune bazele unui colectiv de tineri dornici de dezvoltare și afirmare ...
Prof. Univ. Dr. Farm. Valentina Soroceanu
UMF Carol Davila
amfiteatru

“Opiul te învaţă un singur lucru, anume că, în afară de suferinţa fizică, nimic nu este real.”- André Malraux


Din cele mai vechi timpuri oamenii au cunoscut proprietățile drogurilor. Acestea erau folosite în cadrul ceremoniilor religioase, al ritualurilor mistice, în scopuri terapeutice, dar și pentru a induce o stare de plăcere, având în vedere tocmai efectele pe care drogurile le produc asupra organismului uman. Astfel, în urmă cu circa 7.000 de ani, macul, din care se producea opiul și derivatele sale, era menționat în tăblițele sumerienilor din Mesopotamia. ...
STIRI
FARMACIST
AMFITEATRU
Orizonturi