Gala Farmacistilor
„Politica medicamentului si managementul farmaciei in contextul anului 2017” - conferinta nationala a CFR


Data: 04/04/2017
stiri

In data de 28 martie a.c., la hotel International Bucuresti, a avut loc conferinta “Politica medicamentului si managementul farmaciei in contextul anului 2017”, un eveniment organizat de Colegiul Farmacistilor din Romania.

Evenimentul a fost realizat si cu sprijinul Agentiei Nationale a Medicamentului si Dispozitivelor Medicale, care a participat la eveniment cu o serie de lector ice au fost deosebit de apreciati de catre cei 140 de farmacisti prezenti, din toata tara.

La eveniment, au fost prezenti domnul Profesor Dumitru Lupuleasa, Presedintele Colegiului Farmacistilor din Romania, care a si moderat conferinta, doamna Profesor Valentina Soroceanu, Director Executiv al Colegiului Farmacistilor din Romania, domnul farmacisr Razvan Prisada, Vicepresedinte al Colegiului Farmacistilor din Romania, doamna Conferentiar Adriana Taerel, dl Petru Crăciun, director general Cegedim si echipa de specialisti de la ANMDM compusa din:

- Dna Farm. Anca Crupariu
- Dna ing. Crenguța Braiescu
- Dna dr. Roxana Stroe
- Dl dr Marius Tanasa

La acest eveniment a fost organizata si o tombola pentru paerticipanti, organizata de compania Maguay, care a prezentat Farmacistilor solutii IT pentru gestionarea activitatii lor.

Premiile oferite au constat intr-un calculator all in one, o tastatura iluminata si doua baterii externe pentru telefon.

Evenimentul s-a incheiat cu eliberarea diplomelor ce au conferit participantilor 8 ore creditate EFC, bucurandu-se de aprecierile tuturor participantilor.
 
 
Cristina Daniela Marineci, Cristina Elena Zbârcea, Oana Cristina Șeremet, Emil Ștefănescu, Cornel Chiriță, Simona Negreș
Disciplina de Farmacologie și Farmacie Clinică, Facultatea de Farmacie, UMF Carol Davila, București
stiinte farmaceutice

Pentru a ne pregăti corespunzător ca farmaciști pentru sezonul gripal 2018-2019, ne propunem o discuție despre gripă și prevenția ei.
Cât de grav a fost sezonul gripal 2017-2018 în România?
Centru Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile raportează pentru sezonul 2017-2018 confirmarea a 1750 cazuri de gripă, care au produs 129 de decese, mult mai multe decât cele 27 de decese produse prin gripă cu un an înainte ...
Bianca Naghi, avocat senior coordonator D&B David și Baias SCA
Corina Bădiceanu, avocat D&B David și Baias SCA
amfiteatru

Ce este Regulamentul General privind Protecția Datelor cu Caracter Personal?
...
STIRI
FARMACIST - FARMACIE
AMFITEATRU
Orizonturi