Gala Farmacistilor
„Politica medicamentului si managementul farmaciei in contextul anului 2017” - conferinta nationala a CFR


Data: 04/04/2017
stire

In data de 28 martie a.c., la hotel International Bucuresti, a avut loc conferinta “Politica medicamentului si managementul farmaciei in contextul anului 2017”, un eveniment organizat de Colegiul Farmacistilor din Romania.

Evenimentul a fost realizat si cu sprijinul Agentiei Nationale a Medicamentului si Dispozitivelor Medicale, care a participat la eveniment cu o serie de lector ice au fost deosebit de apreciati de catre cei 140 de farmacisti prezenti, din toata tara.

La eveniment, au fost prezenti domnul Profesor Dumitru Lupuleasa, Presedintele Colegiului Farmacistilor din Romania, care a si moderat conferinta, doamna Profesor Valentina Soroceanu, Director Executiv al Colegiului Farmacistilor din Romania, domnul farmacisr Razvan Prisada, Vicepresedinte al Colegiului Farmacistilor din Romania, doamna Conferentiar Adriana Taerel, dl Petru Crăciun, director general Cegedim si echipa de specialisti de la ANMDM compusa din:

- Dna Farm. Anca Crupariu
- Dna ing. Crenguța Braiescu
- Dna dr. Roxana Stroe
- Dl dr Marius Tanasa

La acest eveniment a fost organizata si o tombola pentru paerticipanti, organizata de compania Maguay, care a prezentat Farmacistilor solutii IT pentru gestionarea activitatii lor.

Premiile oferite au constat intr-un calculator all in one, o tastatura iluminata si doua baterii externe pentru telefon.

Evenimentul s-a incheiat cu eliberarea diplomelor ce au conferit participantilor 8 ore creditate EFC, bucurandu-se de aprecierile tuturor participantilor.
 
 
Farm. Marian Pana
punctul pe i

Am exercitat profesia de farmacist in doua farmacii de spital, intr-o farmacie comunitara, am fost cadru didactic universitar, am fost antreprenor (chiar de succes) si am activat in diverse pozitii intr-o multinationala. Vreme de multi ani si in activitati legate de domeniul farmaceutic.

Dar am decis sa ma implic in activitatea Colegiului Farmacistilor din Romania. Exact dupa 20 ani de cand am fost ales -atunci- in Consiliul Colegiului Farmacistilor din Bucuresti.

Sunt convins ca sunt mai “copt” acum iar experienta si expertiza acumulata in toti acest ani imi vor fi de folos.
Cand eram tanar am fost surprins sa constat o implicare, mai degraba, slaba in activitatea organismului profesional. Trebuie sa remarc ca implicarea farmacistilor e si mai firava acum ...
raport pharmaConform rezultatelor studiului Pharma & Hospital Report, Cegedim estimează că în perioada iulie 2016 – iunie 2017, volumul medicamentelor eliberate către pacienţi în România a fost de 561,0 milioane cutii, în creştere cu 5,4% ...
STIRI
Cultura - Timp Liber
PUNCTUL PE I
RAPORT PHARMA