Gala Farmacistilor
Salonul Nutraceutica & Diet Food – Romexpo 7-9 aprilie 2017


Data: 04/04/2017
stire

A doua ediție a Salonului Nutraceutica & Diet Food – un univers al alimentelor sănătoase, speciale și funcționale, al suplimentelor alimentare și al nutracosmeticelor, va avea loc la Romexpo în perioada 7 - 9 aprilie 2017, pavilionul C6.

“Am dorit să putem aduce către publicul avizat, o cât mai largă ofertă de alimente si suplimente, dar mai ales de posibile raspunsuri sustinute de specialiști în cadrul numeroaselor evenimente conexe desfășurate în paralel cu expoziția.” a declarat Victoria Lupu, director al evenimentului.

Peste 30 de specialisti, cercetatori profesori universitari, medici, nutritionisti, vor impartasi rezultate de ultima ora in cercetarea si productia de suplimente alimentare, alimente speciale si nutracosmetice, in cadrul conferintelor si workshopurilor desfasurate in paralel cu expozitia Nutraceutica & Diet Food, intre 7 - 9 aprilie, in pavilionul C6 Romexpo.

Personalitati de prim rang precum academician Ovidiu Bojor – presedinte Planta Romanica, prof dr. Valeriu Tabara – vicepresedinte Academia de Stiinte Agricole si Silvicultura, Prof. Dr Dumitru Lupuleasa – presedintele Colegiului Farmacistilor, conferentiar dr. Nastasia Belc – Director General Institutul de Bioresurse Alimentare, Diana Mereu - CEO Asociația RASCI, Petru Rareș - Președinte al Agenției pentru dezvoltarea afacerii, Carmen Buchenspannen - Dr. Nutriționist, precum si reprezentantii de top ai companiile prezente in expozitie, vor participa la deschiderea oficiala si conferinta de deschidere, vineri 7 aprilie, incepand cu ora 12.00.

O agenda plina desfasurata in paralel cu expozitia la care participa aproximativ 50 de companii, lista acestora putand fi consultata pe www.nutraceutica.ro.

http://www.nutraceutica.ro/agenda-evenimentelor-13033972
Farm. Marian Pana
punctul pe i

Am exercitat profesia de farmacist in doua farmacii de spital, intr-o farmacie comunitara, am fost cadru didactic universitar, am fost antreprenor (chiar de succes) si am activat in diverse pozitii intr-o multinationala. Vreme de multi ani si in activitati legate de domeniul farmaceutic.

Dar am decis sa ma implic in activitatea Colegiului Farmacistilor din Romania. Exact dupa 20 ani de cand am fost ales -atunci- in Consiliul Colegiului Farmacistilor din Bucuresti.

Sunt convins ca sunt mai “copt” acum iar experienta si expertiza acumulata in toti acest ani imi vor fi de folos.
Cand eram tanar am fost surprins sa constat o implicare, mai degraba, slaba in activitatea organismului profesional. Trebuie sa remarc ca implicarea farmacistilor e si mai firava acum ...
raport pharmaConform rezultatelor studiului Pharma & Hospital Report, Cegedim estimează că în perioada iulie 2016 – iunie 2017, volumul medicamentelor eliberate către pacienţi în România a fost de 561,0 milioane cutii, în creştere cu 5,4% ...
STIRI
Cultura - Timp Liber
PUNCTUL PE I
RAPORT PHARMA