Gala Farmacistilor
Salonul Nutraceutica & Diet Food – Romexpo 7-9 aprilie 2017


Data: 04/04/2017
stiri

A doua ediție a Salonului Nutraceutica & Diet Food – un univers al alimentelor sănătoase, speciale și funcționale, al suplimentelor alimentare și al nutracosmeticelor, va avea loc la Romexpo în perioada 7 - 9 aprilie 2017, pavilionul C6.

“Am dorit să putem aduce către publicul avizat, o cât mai largă ofertă de alimente si suplimente, dar mai ales de posibile raspunsuri sustinute de specialiști în cadrul numeroaselor evenimente conexe desfășurate în paralel cu expoziția.” a declarat Victoria Lupu, director al evenimentului.

Peste 30 de specialisti, cercetatori profesori universitari, medici, nutritionisti, vor impartasi rezultate de ultima ora in cercetarea si productia de suplimente alimentare, alimente speciale si nutracosmetice, in cadrul conferintelor si workshopurilor desfasurate in paralel cu expozitia Nutraceutica & Diet Food, intre 7 - 9 aprilie, in pavilionul C6 Romexpo.

Personalitati de prim rang precum academician Ovidiu Bojor – presedinte Planta Romanica, prof dr. Valeriu Tabara – vicepresedinte Academia de Stiinte Agricole si Silvicultura, Prof. Dr Dumitru Lupuleasa – presedintele Colegiului Farmacistilor, conferentiar dr. Nastasia Belc – Director General Institutul de Bioresurse Alimentare, Diana Mereu - CEO Asociația RASCI, Petru Rareș - Președinte al Agenției pentru dezvoltarea afacerii, Carmen Buchenspannen - Dr. Nutriționist, precum si reprezentantii de top ai companiile prezente in expozitie, vor participa la deschiderea oficiala si conferinta de deschidere, vineri 7 aprilie, incepand cu ora 12.00.

O agenda plina desfasurata in paralel cu expozitia la care participa aproximativ 50 de companii, lista acestora putand fi consultata pe www.nutraceutica.ro.

http://www.nutraceutica.ro/agenda-evenimentelor-13033972
Oana Cristina Șeremet, Cristina Elena Zbârcea, Cristina Daniela Marineci, Simona Negreș
Disciplina de Farmacologie și Farmacie clinică, Facultatea de Farmacie, UMF Carol Davila, București
stiinte farmaceutice

O dată cu venirea sezonului călduros, pe lângă beneficiile expunerii la lumina soarelui apar și o serie de afecțiuni. Dintre acestea printre cele mai frecvente sunt bolile induse de căldură și alergiile solare.

Dintre afecțiunile cauzate de căldură enumerăm epuizarea termică și insolația. Acestea apar atunci când organismul, în urma expunerii sau efectuării de activități fizice la temperaturi ridicate, se supraîncălzește, datorită pierderii capacității de a-și menține temperatura normală ...
Șef Lucrări Dr. Farm. Emilia Stancu
amfiteatru

Drepturile omului și îngrijirea pacienților
  1. Din ce în ce mai multe țări includ în Constituțiile lor dreptul la sănătate și stabilirea unei jurisprudențe în acest domeniu.
    • Aceste inițiative reprezintă un progres considerabil pentru unele țări din Asia, Africa, America Latina însă dreptul la sănătate pentru toți este rareori atins, mai ales în cazul grupurilor vulnerabile sau marginalizate

...