Gala Farmacistilor
Salonul Nutraceutica & Diet Food – Romexpo 7-9 aprilie 2017


Data: 04/04/2017
stiri

A doua ediție a Salonului Nutraceutica & Diet Food – un univers al alimentelor sănătoase, speciale și funcționale, al suplimentelor alimentare și al nutracosmeticelor, va avea loc la Romexpo în perioada 7 - 9 aprilie 2017, pavilionul C6.

“Am dorit să putem aduce către publicul avizat, o cât mai largă ofertă de alimente si suplimente, dar mai ales de posibile raspunsuri sustinute de specialiști în cadrul numeroaselor evenimente conexe desfășurate în paralel cu expoziția.” a declarat Victoria Lupu, director al evenimentului.

Peste 30 de specialisti, cercetatori profesori universitari, medici, nutritionisti, vor impartasi rezultate de ultima ora in cercetarea si productia de suplimente alimentare, alimente speciale si nutracosmetice, in cadrul conferintelor si workshopurilor desfasurate in paralel cu expozitia Nutraceutica & Diet Food, intre 7 - 9 aprilie, in pavilionul C6 Romexpo.

Personalitati de prim rang precum academician Ovidiu Bojor – presedinte Planta Romanica, prof dr. Valeriu Tabara – vicepresedinte Academia de Stiinte Agricole si Silvicultura, Prof. Dr Dumitru Lupuleasa – presedintele Colegiului Farmacistilor, conferentiar dr. Nastasia Belc – Director General Institutul de Bioresurse Alimentare, Diana Mereu - CEO Asociația RASCI, Petru Rareș - Președinte al Agenției pentru dezvoltarea afacerii, Carmen Buchenspannen - Dr. Nutriționist, precum si reprezentantii de top ai companiile prezente in expozitie, vor participa la deschiderea oficiala si conferinta de deschidere, vineri 7 aprilie, incepand cu ora 12.00.

O agenda plina desfasurata in paralel cu expozitia la care participa aproximativ 50 de companii, lista acestora putand fi consultata pe www.nutraceutica.ro.

http://www.nutraceutica.ro/agenda-evenimentelor-13033972
Cristina Daniela Marineci, Cristina Elena Zbârcea, Oana Cristina Șeremet, Emil Ștefănescu, Cornel Chiriță, Simona Negreș
Disciplina de Farmacologie și Farmacie Clinică, Facultatea de Farmacie, UMF Carol Davila, București
stiinte farmaceutice

Pentru a ne pregăti corespunzător ca farmaciști pentru sezonul gripal 2018-2019, ne propunem o discuție despre gripă și prevenția ei.
Cât de grav a fost sezonul gripal 2017-2018 în România?
Centru Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile raportează pentru sezonul 2017-2018 confirmarea a 1750 cazuri de gripă, care au produs 129 de decese, mult mai multe decât cele 27 de decese produse prin gripă cu un an înainte ...
Bianca Naghi, avocat senior coordonator D&B David și Baias SCA
Corina Bădiceanu, avocat D&B David și Baias SCA
amfiteatru

Ce este Regulamentul General privind Protecția Datelor cu Caracter Personal?
...
STIRI
FARMACIST - FARMACIE
AMFITEATRU
Orizonturi