Gala Farmacistilor
Salonul Nutraceutica & Diet Food – Romexpo 7-9 aprilie 2017


Data: 04/04/2017
stiri

A doua ediție a Salonului Nutraceutica & Diet Food – un univers al alimentelor sănătoase, speciale și funcționale, al suplimentelor alimentare și al nutracosmeticelor, va avea loc la Romexpo în perioada 7 - 9 aprilie 2017, pavilionul C6.

“Am dorit să putem aduce către publicul avizat, o cât mai largă ofertă de alimente si suplimente, dar mai ales de posibile raspunsuri sustinute de specialiști în cadrul numeroaselor evenimente conexe desfășurate în paralel cu expoziția.” a declarat Victoria Lupu, director al evenimentului.

Peste 30 de specialisti, cercetatori profesori universitari, medici, nutritionisti, vor impartasi rezultate de ultima ora in cercetarea si productia de suplimente alimentare, alimente speciale si nutracosmetice, in cadrul conferintelor si workshopurilor desfasurate in paralel cu expozitia Nutraceutica & Diet Food, intre 7 - 9 aprilie, in pavilionul C6 Romexpo.

Personalitati de prim rang precum academician Ovidiu Bojor – presedinte Planta Romanica, prof dr. Valeriu Tabara – vicepresedinte Academia de Stiinte Agricole si Silvicultura, Prof. Dr Dumitru Lupuleasa – presedintele Colegiului Farmacistilor, conferentiar dr. Nastasia Belc – Director General Institutul de Bioresurse Alimentare, Diana Mereu - CEO Asociația RASCI, Petru Rareș - Președinte al Agenției pentru dezvoltarea afacerii, Carmen Buchenspannen - Dr. Nutriționist, precum si reprezentantii de top ai companiile prezente in expozitie, vor participa la deschiderea oficiala si conferinta de deschidere, vineri 7 aprilie, incepand cu ora 12.00.

O agenda plina desfasurata in paralel cu expozitia la care participa aproximativ 50 de companii, lista acestora putand fi consultata pe www.nutraceutica.ro.

http://www.nutraceutica.ro/agenda-evenimentelor-13033972
farmacist

Viața de student este plină de provocări, nu doar din prisma cerințelor academice, ci și datorită opțiunilor de valorificare a timpului liber. Ca și student al Facultăți de Farmacie am descoperit că sursele prin care te poți dezvolta atât profesional, cât și personal, sunt nenumărate. Organizația studențească vine în sprijinul viitorilor farmaciști cu proiecte inedite, ce sădesc în inimile acestora dorința de autodepășire.

Societatea Studenților Farmaciști Iași (SSFI) a luat naștere în anul 1996 din dorința studenților de a pune bazele unui colectiv de tineri dornici de dezvoltare și afirmare ...
Prof. Univ. Dr. Farm. Valentina Soroceanu
UMF Carol Davila
amfiteatru

“Opiul te învaţă un singur lucru, anume că, în afară de suferinţa fizică, nimic nu este real.”- André Malraux


Din cele mai vechi timpuri oamenii au cunoscut proprietățile drogurilor. Acestea erau folosite în cadrul ceremoniilor religioase, al ritualurilor mistice, în scopuri terapeutice, dar și pentru a induce o stare de plăcere, având în vedere tocmai efectele pe care drogurile le produc asupra organismului uman. Astfel, în urmă cu circa 7.000 de ani, macul, din care se producea opiul și derivatele sale, era menționat în tăblițele sumerienilor din Mesopotamia. ...
STIRI
FARMACIST
AMFITEATRU
Orizonturi