Gala Farmacistilor
Caramitru - Mălăele
câte-n lună şi în steleData: 26/03/2013
timp liber


"Horațiu Mălăele este cel mai bun produs al teatrului românesc din ultimii 20 de ani.
O personalitate complexă ca actor, ca regizor de teatru și ca regizor de film mai nou", spune Ion Caramitru.

"Marele artist Caramitru este alcătuit dintr-un material maleabil și ductil, ce poate lua forma oricărui act artistic de interes public", spune Horațiu Mălăele.

Seducători, cu un umor irezistibil și cu profunzimea care i-a făcut legende, cei doi parteneri de dialog se caută, se înțeleg și se testează, într-un spectacol aplaudat deopotrivă de critică și de public, o revelație a ultimelor sezoane, jucat cu casa închisă la fiecare dintre ediții. Între cei doi, Adrian Naidin, moderatorul muzical al acestui spectacol de poveste, face minuni cu violoncelul său și o voce excepţională, croită dintr-un filon tradițional autentic, un timbru de baladă românească din aceea care-ți smulge sufletul din piept.

Ce mai aplaudată producție a anului trecut, "Caramitru-Mălăele, câte'n lună și în stele" este un spectacol de improvizație, pentru că "improvizația este starea de grație a unui actor", așa cum spune Horațiu Mălăele, prin urmare ritmul este mereu altul, se joacă mereu în forță, spectacolul este mai plin de haz și mai profund de la o ediție la alta.
Preț/bilet:
Categoria 1: 100 lei
Categoria 2: 80 lei
Categoria 3: 60 lei
Categoria 4: 30 lei

Anita Sarkany
Universitatea de Medicină și Farmacie din Tîrgu Mureș
Facultatea de Farmacie
punctul pe i

În câteva luni vei absolvi Facultatea de Farmacie iar curiozitatea familei și a oamenilor din jurul tău a atins, mai mult ca sigur, cote maxime. De peste tot răsună parcă un ecou ce te întreabă:“Ce vrei să faci mai departe?” O întrebare care la prima vedere pare foarte simplă, dar adevărul este că o dată cu apropierea de “momentul decisiv”, devine un lait-motiv al existenței tale iar răspunsul este din ce în ce mai dificil ...
Florentina Furtunescu
UMF ”Carol Davila”
orizonturi

România și-a anunțat intenția de a deveni stat membru al Organizației pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OECD) – organizație internațională care promovează reforme structurale axate pe dezvoltare durabilă și pe combaterea inegalităților. Dintre cele 36 state membre la momentul actual, majoritatea sunt state din Europa, chiar state membre ale Uniunii Europene, dintre care unele au un parcurs istoric similar cu al României (Ungaria, Polonia, Slovenia, Cehia și Slovacia, statele baltice) ...
Cultura - Timp Liber
STIRI
15/11
PUNCTUL PE I
07/09
06/08