Gala Farmacistilor
Caramitru - Mălăele
câte-n lună şi în steleData: 26/03/2013
timp liber


"Horațiu Mălăele este cel mai bun produs al teatrului românesc din ultimii 20 de ani.
O personalitate complexă ca actor, ca regizor de teatru și ca regizor de film mai nou", spune Ion Caramitru.

"Marele artist Caramitru este alcătuit dintr-un material maleabil și ductil, ce poate lua forma oricărui act artistic de interes public", spune Horațiu Mălăele.

Seducători, cu un umor irezistibil și cu profunzimea care i-a făcut legende, cei doi parteneri de dialog se caută, se înțeleg și se testează, într-un spectacol aplaudat deopotrivă de critică și de public, o revelație a ultimelor sezoane, jucat cu casa închisă la fiecare dintre ediții. Între cei doi, Adrian Naidin, moderatorul muzical al acestui spectacol de poveste, face minuni cu violoncelul său și o voce excepţională, croită dintr-un filon tradițional autentic, un timbru de baladă românească din aceea care-ți smulge sufletul din piept.

Ce mai aplaudată producție a anului trecut, "Caramitru-Mălăele, câte'n lună și în stele" este un spectacol de improvizație, pentru că "improvizația este starea de grație a unui actor", așa cum spune Horațiu Mălăele, prin urmare ritmul este mereu altul, se joacă mereu în forță, spectacolul este mai plin de haz și mai profund de la o ediție la alta.
Preț/bilet:
Categoria 1: 100 lei
Categoria 2: 80 lei
Categoria 3: 60 lei
Categoria 4: 30 lei

Marian Pană
punctul pe i

Sunt avantaje si dezavantaje să fii antreprenor.
Acest editorial este un ”laudatio” pentru cei peste 1000 de antreprenori ”farmaceutici”. Să-ți iei soarta ”în propiile mâini” nu e deloc o decizie ușoară. În principal sunt doamne farmaciste care au riscat pentru a-și construi o farmacie. Și au riscat mult: bani, sănătate, timp.

Am găsit următorul text în cartea ”Cum să devii remarcabil” din seria Dale Carnegie Training ...
orizonturi

Conform rezultatelor studiului Pharma & Hospital Report, Cegedim Customer Information estimează că în perioada iulie 2017 – iunie 2018, volumul medicamentelor eliberate către pacienţi în România a fost de 595,6 milioane cutii, în creştere cu 6,2% faţă de perioada iulie 2016 – iunie 2017, în creștere fiind și numărul total de zile de tratament (7,4%) ...
Cultura - Timp Liber
STIRI
PUNCTUL PE I
07/09
06/08