Dieta de 17 zile
Dr. Mike MorenoData: 01/11/2012
carteRezultate rapide cu un program medical revoluţionar

Dieta de 17 zile a doctorului Mike Moreno se bazează pe metode dovedite pentru a te ajuta să slăbeşti, indiferent dacă vrei să dai jos 5 sau 50 de kg.
Programul lui revoluţionar îţi modifică metabolismul ca să poţi arde grăsimile în permanenţă.
„Am conceput fiecare ciclu special pentru a îmbunătăţi câte un aparat al organis- mului, inclusiv digestia şi metabolismul. Dieta de 17 zile nu numai că accelerează scăderea în greutate şi te ajută să duci o viaţă sănătoasă, ci îţi şi fortifică organismul pentru a lupta împotriva grăsimilor!”
Dieta de 17 zile te ajută: să slăbeşti rapid şi să nu te mai îngraşi la loc, să scapi şi de grăsimea vizibilă, şi de cea invizibilă.să-ţi aduci toate aparatele şi sistemele din organism la parametrii maximi de funcţionare. Programul este structurat în patru cicluri de către 17 zile. Fiecare ciclu modifică totalul caloric al alimentelor pe care le consumi. Această variaţie, pe care dr. Mike o numeşte „confuzia organismului”, îţi menţine metabolismul într-o stare de expectativă; aceasta înseamnă că te poţi astepta la mari schimbări încă din primele 17 zile.


dr. farm. Petru Crăciun
punctul pe i

Am recitit ce scriam în articolul precedent cu ocazia centenarului Facultății de Farmacie București despre perspectiva profesiei pe termen lung („Oare în următoarea sută de ani cum va evolua profesia și implicit Facultatea de Farmacie?”). Era o întrebare un pic prea degajată poate, dar momentul aniversar reclama o anumită abordare

...
dr. farm. Marian Pană
orizonturi

M-am gândit că ar fi util să public un articol ce conține un tabel cu un set de indicatori fundamentali, util pentru toți, dar mai ales atunci când se iau decizii esențiale pentru domeniul farmaceutic. Raportul a fost elaborat la solicitarea Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) – regiunea Europa și publicat în anul 2007.

A fost elaborată o listă neexhaustivă -conform tabelului de mai jos- cu indicatorii PPRI* (pharmaceutical

...
univers farmaceutic
Acest site, numele sau si tot materialul inclus este copyright © Colegiul Farmacistilor din Romania (toate drepturile rezervate).
Reproducerea totală sau parțiala, și sub orice altă formă, tipărită sau electronică, sau distribuția articolelor se face numai cu acordul scris al autorului.
WebDesign by Incorom