Consiliere FarmaceuticăData: 10/03/2023
carte

Șef lucrări dr. farm. Laszlo-Istvan Baba, Șef lucrări dr. farm. Alexandra Groșan, Șef lucrări dr. Eniko-Csilla Barabas, UMFST "George Emil Palade" Tg. Mureș
__
conf. univ. dr. farm. Hancu Gabriel
Universitatea de Medicină și Farmacie din Tîrgu Mureș
Facultatea de Farmacie, Disciplina Chimie farmaceutică
punctul pe i

Fiind primul material pe 2023, am decis să mă gândesc la viitor, pe baza datelor pe care le avem în prezent. Având în vedere tendințele și progresele actuale în domeniul farmaceutic, aș putea identifica unele provocări potențiale cu care se pot confrunta farmaciștii în anii care vor urma.

...
ing. Alexandru Duma - shopyfun.ro
orizonturi

Apariția tehnologiei de imprimare 3D a transformat modul în care produsele sunt proiectate și fabricate. A deschis un nou domeniu de posibilități, permițând o producție mai eficientă, mai rentabilă și personalizată. Unul dintre cele mai semnificative efecte ale imprimării 3D a fost asupra procesului de prototipare și producție.

...
univers farmaceutic
Acest site, numele sau si tot materialul inclus este copyright © Colegiul Farmacistilor din Romania (toate drepturile rezervate).
Reproducerea totală sau parțiala, și sub orice altă formă, tipărită sau electronică, sau distribuția articolelor se face numai cu acordul scris al autorului.
WebDesign by Incorom