Comunicat de presa eveniment conex - Pharma Logistics


Data: 30/09/2015
stiri

TransLogistica – cea mai importanta expozitie de transporturi si logistica are loc in perioada 14-17 octombrie 2015, la Romexpo Bucuresti.
Printre expozantii TransLogistica se regasesc cele mai mari nume ale industriilor logistice si de transport. Din dorinta de a atinge un public tinta cat mai variat, in cadrul evenimentului se vor organiza sapte evenimente conexe :


  1. Dunarea canal Logistic, seminar ce va avea loc miercuri, 14.10.2015, intre orele 14:30 si 16:30;
  2. Pharma Logistics, breakfast meeting ce va avea loc joi, 15.10.2015, intre orele 10.30 si 12:30
  3. Logistic Careers, seminar ce va avea loc joi,15.10.2015, intre orele 14:30 si 16:30;
  4. Retail & Agribusiness Logistics, breakfast meeting ce va avea loc, vineri 16.10.2015, intre orele 10:30 si 12:30
  5. Green Logistics, seminar ce va avea loc vineri, 16.10.2015, intre orele 14:30 si 16:30;
  6. Solutii IT in eficientizarea costurilor & managementul costurilor, breakfast meeting ce va avea loc sambata, 17.10.2015, intre orele 10:30 si 12:30;
  7. Best Forklift Driver”, concurs, drive test si demonstratii ce vor avea loc pe toata perioada evenimentului.
Dintre acestea, cel mai solicitat este breakfast meeting-ul Pharma Logistics, ce aduce impreuna generatorii cererii si ofertei pe o singura platforma de discutie pentru gasirea de noi solutii si oportunitati de afaceri.
Managementul complex, reducerea stocurilor, segmentarea lantului de aprovizionare si agilitatea sunt cateva din provocarile cu care se confrunta industria pharma la momentul actual.


Pharma Logistics isi propune sa raspunda la cele mai complexe intrebari ce au ca scop solutionarea acestor probleme:



  • Cum s-au transformat produsele, marginile de profit, cerintele clientilor si canalele de distributie utilizate in ultimii 5 ani?
  • Ce implicatii au avut aceste transformari asupra lantului de aprovizionare?
  • Care sunt cerintele clientilor care pun cea mai mare presiune asupra costurilor?
Pentru prezentarea si solutionarea acestor probleme pana in prezent au confirmat participarea membri importanti din companiile: Novartis, Servier, Life Care Essentials, SingularLogic, SSI- Schaefer..dar sunt si multi alti specialisti care doresc sa audieze aceste dezbateri


Intalnirea se va incheia cu studiile de caz ale afacerilor din domeniul transportului si logisticii care au o colaborare de succes cu domeniul farmaceutic.
Puteti participa si dvs, solicitand o invitatie de specialist aici, sau scriindu-ne la pr@translogistica.ro
Farmacist rezident Dotterer-Kiszely Ágnes-Anikó
stiinte farmaceutice

Rezumat

Demodicoza umană este o dermatoză parazitară transmisibilă cauzată de acarienii Demodex, prezenți în foliculii piloși și glandele sebacee umane. Conform studiilor actuale, substanțele conținute de unele uleiuri esențiale cum ar fi uleiul esențial de arbore de ceai, mentă, camfor, salvie s-au dovedit eficiente în tratamentul demodicozei umane. Cercetări ulterioare ar trebui să se concentreze asupra eficacității, toxicității, formulării substanțelor naturale pentru a îmbunătăți potența acaricidă a acestora în demodicoza umană.

...
dr. farm. Marian Pană
amfiteatru

Mă concentrez pe farmacistul de comunitate, respectiv farmacia de comunitate. Nu trebuie să reinventăm roata. Doar sa ne uităm mai la Vest de noi și să înțelegem ce au făcut alții în ultima sută de ani. O să-mi permit să enumăr câteva probleme la care trebuie găsită o rezolvare cât mai rapidă.

...
univers farmaceutic
Acest site, numele sau si tot materialul inclus este copyright © Colegiul Farmacistilor din Romania (toate drepturile rezervate).
Reproducerea totală sau parțiala, și sub orice altă formă, tipărită sau electronică, sau distribuția articolelor se face numai cu acordul scris al autorului.
WebDesign by Incorom